Vi har et stort udvalg af legetøj til børn med særlige behov

🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁 Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

VENDBAR BLÆKSPRUTTER
Vis dit humør uden at sige et ord. Disse vendbare blæksprutte bamser er en humørbamse! Brug den til at vise dine venner, hvordan du har det.
Se mere
POP IT
Når du skal poppe løs, så er du komme til det rigtige sted! Vi har nemlig Danmark's største Pop It sortiment, som du kan bruge flere timer på at gå igennem!😱😱
Se mere
BABY YODA
Du kender ham sikkert fra Star Wars serien The Mandalorian, nu er han kommet som en sød robot med en masse fede effekter!
Se mere
POP IT
En Pop It er et fidget-legetøj, der er lavet af silikone med bobler, der kan poppes. De er i øvrigt fri for både BPA og Phthalater, som gør det egnet som et sikkert stykke fidgetlegetøj for både små og store. De minder om bobleplast, de giver i hvert fald med samme følelse, som når man popper bobleplast. Forskellen er bare at Pop It kan genbruges og vendes så man bare kan popper den anden side også.
Se mere
ANTI-STRESS LEGETØJ
Fidget legetøj i alverdens afskygninger har taget verden med storm blandt andet via sociale medier som, Tik Tok, Facebook osv.
Se mere
Previous slide
Next slide

BRANDS

Nu er det derHitter!

OM OS

Legebiksen.dk, blev etableret i 2019. Hjemme på værelset i et lille hus i byen Kaas i Nordjylland. Vi er løbende vokset og vokset, både med ordre og omsætning.

Cars

Disney filmen Cars eller som den hedder på dansk Biler. Det er en film, som har ramt mange børn med storm altså ikke “Jackson Storm” men bare storm 😉Disney Biler fans husker tydeligt hvordan Lynet Mcqueen og Bumle mødte hinanden første gang i den første Disney Biler film.De mødte hinanden i Kølerkildekøbing, hvor de stablede et solidt venskab på benene, med både opture og nedture, som det nu er i et venskab.Disney Biler henvender sig både til drenge og piger. Vi har lidt til en hver smag i vores Disney Biler sortiment. Alt fra Metal Biler til tøj og tasker 😍Se det hele nedenfor i kategorierne.

VENDBAR BLÆKSPRUTTER

Kendt fra TikTok! 👀 Vis dit humør uden at sige et ord. Disse vendbare blæksprutte bamser er en humørbamse! Brug den til at vise dine venner, hvordan du har det. 😡 😄Den vendbare humørblæksprutte er den mest populære og mest solgte bamse i 2021. De fåes i mange forskellige farver og mønstre, så der er en der passer til din stil!…Giv den en personlighed, giv den et navn, som f.eks. Bob, som vores lagerchef blæksprutte hedder 😄 Tal til den når du er trist og ikke har andre at dele dine problemer med, vi kan love dig den altid vil være glad eller sur, men den røber ikke dine Hemmeligheder!…

HOT WHEELS

Hot Wheels Laver trykstøbte legetøjsbiler og har gjort det siden 1968. Mange bilproducenter har siden givet Hot Wheels licens til at lave små modeller af deres biler. Selvom Hot Wheels oprindeligt var beregnet til at være til børn og teenagere. Men nu er de også blevet populære blandt voksne samlere, som samler på limited edition-modeller, som du i øvrigt finder her på Legebiksen.dk.Vi har et bredt og alsidigt sortiment af Hot Wheels,. Her finder du blandt andet limited edition- modeller, som blandt andet Fast & Furious, 50 Års Jubilæums biler og mange flere!.. så du kan bare slå dig løs i vores bil verden!
KundernesAnmeldelser
Jeg bestilte min varer præcis ved midnatstid, og 40 min. senere var den afsendt fra deres lager 👍🏻 imponerende service og hurtigste levering jeg har oplevet.
Janni
Hurtig levering Og indpakket som bestilt
Henrik Gravgaard
Fantastisk service og hurtig levering. Der handler jeg helt sikkert igen og kan varmt anbefale hjemmesiden 👍 Mvh Frank.
Frank
TilmeldVores nyhedsbrev
Modtag mails med spændende nyheder
og gode tilbud