Motorik legetøj, 1, 2, 3, 4, år, motoriklegetøj, motorisk

🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁 Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Motorik legetøj – en stor og vigtig del af dit barns udvikling

Motorik legetøj – en stor og vigtig del af dit barns udvikling

Motorisk legetøj er en vigtig og stor del af barnets udvikling. Legetøj er med til at stimulere barnets sanser og udvikle dets motorik. Motoriklegetøj er derved en stor del af dit barns udvikling. Legetøjet er lavet til enten fin motorik eller grov motorik. Grov motorik er bevægelser, hvor de store muskelgrupper er i brug. Fin motorik er små bevægelser, hvor blandt andet fingrene er i brug. Hos Legebiksen kan du få et bredt udvalg af motorisk lejetøj, som kan hjælpe med dit barns udvikling.

Motorik legetøj giver barnet læring gennem leg og aktivitet. Det er altså både sjovt for barnet og positivt for dets udvikling. Legetøjet er lavet i et alderssvarende design. Derfor er der motorisk legetøj for børn i alle aldre. Der er nemlig stor forskel på, hvad der stimulerer børn på 1, 2, 3 eller 4 år.

Hvordan er motorik legetøj vigtigt?

Motorik legetøj er vigtigt for at udvikle barnets motoriske evner. Som sagt er dette både de grove og fine motoriske evner. De grove evner kommer fra de store muskler og bevægelser. De fine evner kommer af de mindre bevægelser, som blandt andet kommer af at bruge hænderne og fingrene. Motorik legetøj har derfor fokus på både krop, hænder og sanser. Legetøjet er derfor en rigtig god måde at hjælpe dit barns udvikling. 

Det er vigtigt for små børn at træne kroppens motorik fra de er helt spæde. Dette sker igennem fysisk aktivitet. Hos spædbørn kan det ske ved aktivitetsuroer eller aktivitetscentre. Her får legetøjet barnet til at bevæge lemmer og øjne. Det er derfor godt for den grove motorik. Motorik legetøj til hænderne er gode til at styrke barnets fin motorik. Dette kan være putte kasser eller sand. Legetøj kan også bruge sanserne med deres farver, lyde, lys og materialer. Der er mange måder at styrke barnets udvikling. Legetøj kan være en rigtig god måde at gøre det på.

Hos Legebiksen.dk har vi meget forskelligt legetøj. Derfor har vi også legetøj til de fleste. Vi har legetøj til både indendørs og udendørs leg. Vi har også brætspil, retro spil og anti-stress legetøj. Vil du høre mere, så kontakt os på tlf.: 51 91 97 97 eller på mail: info@legebiksen.dk

 • XTREME Finger Skateboard Med Ekstra Hjul
 • Tilbud! ROBOFORCES Transformerende robotter 3-pak
  Roboforces

  ROBOFORCES Transformerende robotter 3-pak

  Før: kr.179,00 TILBUD: kr.129,00 Tilføj til kurv
 • Tilbud! CARS & TRUCKS 360° Stunt Monster Truck
  BRANDS

  CARS & TRUCKS 360° Stunt Monster Truck

  Før: kr.69,00 TILBUD: kr.45,00 Tilføj til kurv