101 Schleich dyr og de mange fantastike dyr!

🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

FRI FRAGT FRA 499 KR. (2)
HURTIG LEVERING
Søg
Close this search box.

Schleich dyr – lad barnet fantasi styre legen

Schleich dyr – lad barnet fantasi styre legen

Er dit barn helt vild med dyr? Det kan være bondegårdsdyr, fabeldyr, vilde eksotiske dyr eller måske dinosaurer. Så prøv at kigge på Schleich dyr. Schleich har nemlig alle former for dyr. Det kan være enhjørninger, drager, dinosaurer, elefanter, hunde, heste og meget, meget mere. Dit barn kan derfor få dyr til at fylde deres bondegård eller fylde deres fe-verden med enhjørninger. Det kommer helt an på, hvad dit barn er til. Tag et kig på Legebiksen.dk for at finde de dyr, dit barn vil elske. Leder du efter ekstra gode priser, kan du altid kigge på vores tilbud på hjemmesiden.

Fantasien kan rigtig blive brugt, når man leger med Schleich dyr. Fantasien er specielt i gang med de mange forskellige enhjørninger og dinosaurer. Dette er dyr, børnene ikke kan se i virkeligheden, så de må bruge deres fantasi til at finde ud af, hvordan de lyder. Hvordan lyder en dinosaur i forhold til de dyr, barnet kender? Det er kun fantasien, der bestemmer.

Schleich dyr til bondegården

Bondegårdsdyr er populære hos mange børn. Derfor kan du få mange Schleich dyr, der forestiller bondegårdsdyr. Det kan være heste, køer, grise, ænder, og meget mere. Der er alle dyr til at fylde dit barns bondegård op. Dyrelyde er interessante for selv de mindste børn, så mon ikke dit barn allerede er begyndt at sige som de forskellige bondegårdsdyr. 

Mange børn, måske især piger, bliver til det, de kalder ”Heste-piger”, altså piger, der er helt vilde med heste. Dette kan allerede starte fra en helt ung alder. Derfor kan de samle en masse forskellige heste, som de kan lege med. Hestene kan ride rundt og springe over forhindringer, som de ville skulle gøre til konkurrencer. 

Hos Legebiksen.dk har vi meget forskelligt legetøj. Derfor har vi også legetøj til de fleste. Vi har legetøj til både indendørs og udendørs leg. Vi har også brætspil, retro spil og anti-stress legetøj. Vil du høre mere, så kontakt os endelig på tlf.: 51 91 97 97 eller på mail: info@legebiksen.dk