🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Hot Wheels Monster Trucks Tiger Shark Spin Out

Sættet er en fantastisk legetøjsoplevelse for børn, der elsker fart, spænding og actionfyldt leg. Dette utrolige sæt er designet til at stimulere børns fantasi, kreativitet og læring, mens de har det sjovt med at konkurrere og udforske de mange spændende funktioner. Med en innovativt design og alsidige muligheder er sættet det perfekte legetøj for børn, der er vilde med biler og højoktan eventyr.

Pris kr.299,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Ikke på lager

Hot Wheels Monster Trucks Tiger Shark Spin Out

En Spændende Verden af Knusende og Smadrende Adrenalin med en 1:64 Skala Tiger Shark og 2 Knuselige Biler

Introducer dit barn for en verden af adrenalinpumpende action med Hot Wheels Monster Trucks Tiger Shark Spin-Out Udfordring! Dette spændende og interaktive legetøjssæt vil give timevis af underholdning og fantasi for børn i alle aldre.

Sættet inkluderer en imponerende 1:64 skala Tiger Shark Monster Truck og to knuselige biler, som er klar til at blive smadret og knust i et episk sammenstød. Børnene vil elske at tage kontrol over Tiger Shark og føle den rå kraft af dette utrolige køretøj, mens de navigerer gennem de forskellige udfordringer og forhindringer.

Hot Wheels Monster Trucks Tiger Shark Spin-Out Udfordring har et unikt og innovativt design, der giver børnene mulighed for at dreje Tiger Shark på en base for at ramme udvalgte smadre-punkter og besejre en kæmpe fjendtlig haj. Men vær forsigtig – rammer de det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, vil lastbilen lande i hajens kæber!

Den bevægelige og rystende base giver en fantastisk sensorisk feedback og gør legen endnu mere engagerende og underholdende. Børnene vil føle sig som en del af handlingen, når de kæmper mod den gigantiske haj og forsøger at redde deres knuselige biler fra dens frygtindgydende kæber.

For at tilføje endnu mere spænding og variation til legen, kan Hot Wheels Monster Trucks Tiger Shark Spin-Out Udfordring forbindes til andre Hot Wheels-sæt. Dette giver børnene mulighed for at skabe en fuld arena med forhindringer og udfordringer, som deres monster trucks skal overvinde.

Dette legetøjssæt er den perfekte gave til alle Hot Wheels- og monster truck-fans. Det vil inspirere til timevis af kreativ og fantasifuld leg, hvor børnene kan udvikle deres motoriske færdigheder, problemløsning og samarbejdsevner.

Funktioner:

  • 1:64 skala Tiger Shark Monster Truck, der er klar til at tage udfordringen op
  • To knuselige biler for at tilføje ekstra spænding og ødelæggelse
  • Unikt og innovativt design med en drejelig base og udvalgte smadre-punkter
  • Bevægelig og rystende base for at give en engagerende og sensorisk legoplevelse
  • Kan forbindes til andre Hot Wheels-sæt for at skabe en fuld arena med forhindringer og udfordringer
  • Fantastisk gave til Hot Wheels- og monster truck-fans i alle aldre

Gør dig klar til at opleve adrenalinen og spændingen ved Hot Wheels Monster Trucks Tiger Shark Spin-Out Udfordring! Køb dette utrolige legetøjssæ

Se det store Hot Wheels sortiment HER 

Tiger Shark Spin Out