🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Cars Moving Moments Bumle

Mød Bumle fra Disney Pixars Cars i en større skala som interaktivt legetøj, der bringer karakteren til live. Bumles ansigtsudtryk og mund bevæger sig præcis som i filmen, uden behov for batterier – blot skift lastbilen fra side til side for at se ham ændre udtryk. Dette er den perfekte gave til Cars-fans fra 3 år og op. Du kan også indsamle både Bumle og Lynet McQueen fra Moving Moments kollektionen (hver sælges separat) for at gøre legen endnu sjovere. Lynet McQueen kan endda hægtes på bugserkrog for en hæsblæsende tur!

Pris kr.249,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Ikke på lager

Cars Moving Moments Bumle

Lad os tage en tur til Radiator Springs med den livlige og charmerende Bumle fra Disney Pixars banebrydende film, Cars. Med Moving Moments Bumle kan børn nu genskabe deres yndlingsøjeblikke fra filmen med en detaljeret og interaktiv legetøjsmodel, der bringer ham til live i en ny og spændende måde.

Denne højere skala bil er lavet af holdbart plast og er tro mod sin filmiske modstykke. Han har ansigtsudtryk og mundbevægelser, der ændrer sig, når du flytter lastbilen fra side til side. Dette giver ham en realistisk dynamik og personlighed, som ingen batterier er nødvendige for at aktivere.

Dette legendariske karakterlegetøj er perfekt til børn over 3 år, der elsker Cars-filmene. De kan forestille sig at deltage i adrenalin-pumpende løb og sjove eventyr med ham, ligesom i filmene. Med Moving Moments Bumle kan børn fordybe sig i den magiske verden af Cars, stimulere deres fantasi og fremme deres kreativitet.

For endnu mere sjov kan børn samle både Moving Moments Lynet McQueen og Bumle (hver sælges separat). Når de leger sammen, kan Lynet McQueen hægtes på bugserkrog for en vild tur, der genskaber nogle af de mest mindeværdige scener fra filmene.

Den er en sjov og engagerende gave, der ikke kun underholder, men også lærer børn om venskab, teamwork og aldrig at give op, ligesom i Cars-filmene. Med dette legetøj vil børn kunne skabe deres egne fantastiske historier, mens de også lærer at værdsætte de værdier, som Cars-universet repræsenterer.

Se mere Cars HER!