🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Judith Dukke Gravid Med Baby

Judith-dukken er en unik pædagogisk figur, der introducerer børn til miraklet ved graviditet. Med blondt hår og en blomstrende tyrkis kjole repræsenterer Judith en vordende mor med en baby gemt i hendes mave. Denne innovative funktion giver børnene en interaktiv måde at forstå moderskabet på. Medfølgende baby og babytæppe giver legen en ekstra dimension. Selvom dukken er smukt designet og pædagogisk, er den ikke egnet til børn under 3 år på grund af små dele. For de ældre børn kan Judith-dukken dog blive en uvurderlig legekammerat, der tilbyder indsigt og forbindelse til livets dyrebare øjeblikke.

Bemærk – leveres assorteret

Pris kr.129,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Ikke på lager

Judith Dukke Gravid Med Baby

Når man tænker på dukker, ser man ofte børn for sig, som forsigtigt krammer, klæder på og efterligner dagligdagens gøremål. Men Judith-dukken går et skridt videre. Ud over at være et stykke legetøj introducerer den børn til miraklet ved moderskab på en simpel og legende måde.

Judith dukke Gravid Med Baby er unik, idet den giver børn mulighed for at udforske forestillingen om graviditet. I stedet for blot at være en dukke, der kan klædes på og tages med på eventyr, giver Judith også børnene en chance for at opleve, hvordan en baby “vokser” inde i maven. Denne funktion fremmer nysgerrighed, empati og forståelse.

Judith-dukken skinner med sit lyse blonde hår, som kan styles på forskellige måder. Hendes kjole i en frisk tyrkis nuance prydes af blomster, hvilket understreger hendes søde og omsorgsfulde natur. Men det mest bemærkelsesværdige ved hende er selvfølgelig hendes mave, hvor en lille baby ligger gemt. Babyen, der kommer med et blødt babytæppe, kan tages ud og lege med separat, hvilket giver barnet en ekstra dimension af leg og læring.

Tøjet, som Judith-dukken kommer med, er assorteret, så barnet får mulighed for at udtrykke sin egen stil og smag. Dette aspekt af legen kan hjælpe børn med at udvikle deres finmotorik, mens de klæder Judith på og af. Det giver også barnet en følelse af ansvar og ejerskab, når det kommer til at passe på Judith og hendes baby.

Selvom Judith-dukken bærer på det mirakuløse ved livet, er det vigtigt at bemærke, at den ikke er egnet til børn under 3 år. Dette skyldes små dele, der kan udgøre en kvælningsfare for de yngste.

Men for de ældre børn kan Judith-dukken blive en værdifuld følgesvend, der ikke kun giver timer med leg, men også styrker barnets forståelse af familier, forhold og den verden, de vokser op i. I en tid, hvor legetøj ofte er digitalt og skærm-baseret, tager Judith-dukken børnene tilbage til det basale og giver dem en chance for at forbinde sig med noget ægte, rørende og utroligt meningsfuldt.

Sammenfattende er Judith-dukken Gravid Med Baby mere end blot en dukke. Den er en indgang til en verden af undren, omsorg og kærlighed, hvor børn kan udforske og forstå et af livets største mirakler på deres egen unikke måde.

Se andre Judith HER

Specifikationer:
Anbefalet alder – Fra 3 år
Bemærk – leveres assorteret