🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

4Kids Yoyo Hjul 2-Pack

Fra 4år+

kr.25,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Husk at markere feltet for gaveindpakning før du trykker "Tilføj til kurv".

4Kids Yoyo Hjul 2-Pack

Leder du efter en sjov og engagerende måde at introducere dit barn til yoyos? Så er 4Kids Yoyo Hjul 2-Pack for Begyndere det perfekte valg. Designet specielt til børn i alderen 4-8 år, tilbyder dette yoyo-sæt både underholdning og udvikling af motoriske færdigheder.

Perfekt til Begyndere

Dette yoyo-sæt er ideelt til børn, der lige er begyndt at lære kunsten at jonglere med yoyos. Med sin lette konstruktion og brugervenlige design, kan dit barn hurtigt lære de grundlæggende tricks og teknikker.

Farverige og Attraktive

Sættet indeholder to yoyo-hjul i livlige farver, som med det samme vil fange dit barns opmærksomhed. De forskellige farvekombinationer gør det også nemt at skelne mellem de to hjul, hvilket gør legen endnu mere spændende.

Robust og Sikkert Design

4Kids Yoyo Hjul er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug. Yoyoerne er også sikre for børn, hvilket betyder, at du kan lade dit barn lege med dem uden bekymringer.

Udvikling af Motoriske Færdigheder

At lege med yoyo hjælper børn med at forbedre deres hånd-øje-koordination og finmotorik. Det er en fantastisk måde for dit barn at udvikle disse vigtige færdigheder, mens de har det sjovt.

Specifikationer

  • Alder: 4-8 år
  • Inkluderer: 2 yoyo-hjul
  • Materiale: Slidstærk plast
  • Farver: Forskellige farvekombinationer

Kort Fortalt

4Kids Yoyo Hjul 2-Pack for Begyndere er den perfekte måde at introducere dit barn til den spændende verden af yoyos. Med sin farverige og robuste design, sikkerhed og evnen til at udvikle vigtige motoriske færdigheder, vil dette yoyo-sæt hurtigt blive en favorit hos dit barn.

Kan du ikke sidde stiller? Så kig på noget fidget toys HER

Vægt0,1 kg
Variant

Gul/Blå, Rød/Limegrøn