🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Matchbox Basic Bil 1953 Buick Skylark Convertible (NR 32/100)

Pris kr.39,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Ikke på lager

Matchbox Basic Bil 1953 Buick Skylark Convertible (NR 32/100)

Matchbox Basic Bil 1953 Buick Skylark Convertible er en trofast miniatureversion af den klassiske 1953 Buick Skylark Convertible. Denne model er en hyldest til 50’ernes bilæra og kombinerer realistiske detaljer med den høje kvalitet, som Matchbox er kendt for. Bilen er udført i en smuk lysegul farve, der fanger essensen af den originale Skylark Convertible.

Perfekt til Rollespil

Denne bilmodel er ideel for børn, der elsker at lege med klassiske biler. Med denne bil kan børnene drømme sig tilbage til 50’erne og forestille sig, hvordan det var at køre rundt i en af tidens mest ikoniske biler. Det er ikke kun sjovt, men også lærerigt, da det giver børnene en forståelse for bilens historie og udvikling.

Samlerens Drøm

For bilentusiaster og samlere er denne 1953 Buick Skylark Convertible et must-have. Den er en del af en begrænset serie (NR 32/100), hvilket gør den ekstra speciel. Den flotte emballage gør den ideel til fremvisning, og den detaljerede udførelse gør den til en imponerende tilføjelse til enhver samling. Den robuste konstruktion sikrer, at den kan modstå mange timers leg og samtidig bevares i god stand for samlere.

Gaveidé

Matchbox Basic Bil 1953 Buick Skylark Convertible er en fantastisk gaveidé til både børn og voksne. Den kombinerer sjov og læring på en måde, der appellerer til alle aldre. Uanset om det er til en fødselsdag, jul eller som en overraskelse, vil denne model med garanti bringe glæde og begejstring.

Specifikationer
  • Mærke: Matchbox
  • Model: 1953 Buick Skylark Convertible
  • Skala: 1:64
  • Materiale: Metal og plastik
  • Anbefalet alder: 3+

Oplev spændingen ved Matchbox Basic Bil 1953 Buick Skylark Convertible, en model der bringer klassisk bilglæde i en håndterbar størrelse. Perfekt til både leg og samling, og en model der inspirerer til drømme om en svunden tid.

Se flere Matchbox biler HER