🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

FRI FRAGT FRA 499 KR. (2)
HURTIG LEVERING
Søg
Close this search box.

DR Børste 10 Stabel Tårne – Flere Varianter!

kr.119,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Husk at markere feltet for gaveindpakning før du trykker "Tilføj til kurv".

DR Børste 10 Stabel Tårne

I Minisjang-verdenen bor Børste, det lille, nuttede og ret stædige pindsvin, sammen med sine venner. Børste er kendt og elsket af børn for sin nysgerrighed og vilje til at udforske verden. Han oplever ofte udfordringer, som kan gøre ham mopset, men han bliver heldigvis hurtigt glad igen. Børnene kender og spejler sig i Børste, og nu kan han blive en del af deres leg.

Farverige og Lærerige Stabelklodser

DR Børste 10 Stabel Tårne består af 10 farverige klodser, der er dekoreret med illustrationer fra Børstes univers. Disse illustrationer er genkendelige og relaterer sig til børns hverdag, hvilket gør legene både sjove og lærerige. Hver klods har sit eget unikke design, som tiltrækker børns opmærksomhed og stimulerer deres fantasi.

Udvikling af Finmotorik

Leg med stableklodser er en fantastisk måde for børn at træne deres finmotorik. Når de stabler klodserne, øver de sig i at balancere dem forsigtigt oven på hinanden, hvilket kræver præcision og tålmodighed. Samtidig opbygger børnene deres evne til at tænke logisk og forstå sammenhængen mellem størrelse og balance.

Spænding og Underholdning

Leg med DR Børste stabelklodser byder på timevis af underholdning, hvor spændingen stiger, mens tårnet bliver højere og højere. Børnene vil elske at bygge tårnene og vente spændt på, hvornår de mon vælter. Det er en sjov aktivitet, der samtidig stimulerer børns udvikling på flere niveauer.

Ideel fra 12 Måneder og Op

DR Børste 10 Stabel Tårne er designet til at være sikre og sjove for børn fra 12 måneder og opefter. De er fremstillet i materialer af høj kvalitet og er robuste nok til at modstå utallige timers leg. Dette gør dem til en ideel gave til småbørn, der er klar til at udforske verden gennem leg.

Se mere sjov fra DR’s univers HER

Variant

Børste 1, Børste 2