🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Colorio Malebog + 12 Stk. Farvekridt – Flere Varianter!

SÆTTET INDEHOLDER MALEBOG OG FARVEKRIDT

kr.39,95

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Husk at markere feltet for gaveindpakning før du trykker "Tilføj til kurv".

Colorio Malebog + 12 Stk. Farvekridt

Giv børn en verden af kreativ udfoldelse med Colorio Malebog + 12 stk. farvekridt! Denne sjove og inspirerende malebog kommer i flere varianter, der inkluderer kendte figurer fra Disney, Pixar og Hot Wheels, hvilket gør den ideel til både drenge og piger. Uanset om børnene elsker prinsesser, hurtige biler eller eventyr i junglen, vil de finde deres yndlingsfigurer i denne samling.

Kreativ leg for børn

Med 12 stk. farvekridt inkluderet i pakken, er der rig mulighed for at farvelægge og udforske fantasien. Farvekridtene er nemme at bruge, har klare og levende farver, som gør hver tegning endnu mere spændende. Børn kan frit male deres yndlingsscener fra film som “Bambi”, “Cars 3”, “Den Lille Havfrue”, “Hot Wheels” og mange flere i Colorio Malebogen

Flere varianter at vælge imellem

Uanset hvilken variant du vælger, er der en hel verden af figurer at male. Fra Disney-prinsesser som Snehvide og Belle, til elskede karakterer som Mickey Mouse og Peter Plys, kan børn tilbringe timer med at skabe deres egne kunstværker. Malebøgerne er perfekte til at forbedre finmotorik, kreativ tænkning og farvegenkendelse.

En ideel gave

Dette sæt er en perfekt gaveidé til børn fra 3 år og opefter, hvad enten det er til fødselsdag eller som en sjov aktivitet på en regnvejrsdag. Farvekridtene er sikre for børn og sikrer timevis af sjov og læring.

Se flere malebøger HER

Vælg Malebog Her

Colorio Bambi Og Andre Kendte Figure Malebog, Colorio Cars 3 Malebog, Colorio Den Lille Havfrue Og Andre Kendte Figure Malebog, Colorio Disney Princess Malebog, Colorio Hot Wheels Race Malebog Grøn, Colorio Hot Wheels Race Malebog Lilla, Colorio Junglebogen Og Andre Kendte Figure Malebog, Colorio Mickey Mouse Og Venner Malebog, Colorio Minnie Mouse Malebog, Colorio Peter Plys Malebog