🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Disney Stitch Legesæt – Flere Varianter!

Pakken indeholder 1 stk. Stitch, du kan vælge den ønskede pakke nedenfor!

kr.99,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Husk at markere feltet for gaveindpakning før du trykker "Tilføj til kurv".

Disney Stitch Legesæt

Tag eventyrene fra Disneys Lilo & Stitch med hjem med disse sjove og farverige legesæt! Hvert Disney Stitch Legesæt indeholder en 5 cm høj Stitch-figur og sjovt tilbehør, som gør det muligt for børn at skabe deres egne tropiske eventyr. Uanset om Stitch er på stranden med sit surfbræt eller cruising rundt i sit lille køretøj, så giver disse sæt utallige muligheder for fantasifuld leg.

Forskellige Varianter

Der er 2 varianter af Disney Stitch Legesæt at vælge imellem, så børn kan vælge deres yndlingsscene med Stitch! Se efter Stitch med sit fede strandkøretøj, som han kan suse rundt i, eller Stitch med sit surfbræt, klar til at tage nogle bølger! Hver pakke kommer også med små sjove tilbehør som solbriller, en redningskrans, en hawaiikrans, eller isvafler, der tilføjer et ekstra element af sjov til legen.

Perfekt Til Fantasifuld Leg

Stitch legesættene er perfekte til at opmuntre fantasifuld leg. Børn vil elske at klæde Stitch på og sende ham ud på eventyr. De forskellige varianter gør det muligt at samle flere sæt, hvilket kun øger mulighederne for endnu større og sjovere lege.

En Skøn Tilføjelse Til Disney-Samlingen

Disse søde små figurer er ikke kun til leg, men fungerer også som en skøn tilføjelse til enhver Disney-samling. Børn fra 3 år og opefter vil elske disse legesæt, som helt sikkert vil bringe glæde og eventyr ind i deres hverdag!

Se mere Stitch HER

Vælg Figurpakke

Stitch Med Bil, Stitch Med Surfboard