🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Sensory Compound Slimy Smash & Crack – Flere Varianter!

kr.49,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Husk at markere feltet for gaveindpakning før du trykker "Tilføj til kurv".

Sensory Compound Slimy Smash & Crack

Oplev timevis af super-squishy sjov med Sensory Compound Slimy Smash & Crack. Hver pakke indeholder en overraskelse, du kan knuse, og 55 g sjovt, elastisk slim. Det er nemt og sjovt at smadre den lille figur og finde det skjulte slim indeni! Perfekt til at stimulere både nysgerrighed og følesansen.

Udvikler Finmotorik og Sanser

Sensory Compound Slimy Smash & Crack er ikke kun underholdende, men også en fantastisk måde at fremme børns finmotorik og koncentration. Legetøjet skaber en sensorisk oplevelse, der er med til at udvikle børns følesans, og det giver mange muligheder for kreativ leg. Smadre-effekten er med til at skabe en ekstra sjov dimension, som børnene vil elske!

Schweizisk Kvalitet

Slimy-produkterne er udviklet i Schweiz, hvilket sikrer høj kvalitet og sikkerhed. Slimy er fri for parabener og er et super-sikkert produkt at lege med, hvilket gør det til et oplagt valg for forældre, der ønsker at give deres børn trygge og sjove legeoplevelser.

Forskellige Varianter

Der findes flere forskellige varianter af Sensory Compound Slimy Smash & Crack, så der er noget for enhver smag. Saml dem alle og udforsk de sjove og farverige designs, der gemmer sig bag hver pakke!

Anbefales fra 6 år og op

Sensory Compound Slimy Smash & Crack anbefales til børn fra 6 år, og vil uden tvivl give mange timers underholdning.

Se mere fidget toys HER

Variant

Ananas i Grøn, Ananas i Hinbærrød, Isbærger i Lyserød/Turkis, Isbærger i Turkis/Lyserød, Ispind i Lilla, Ispind i Rød, Isvaffel Lyserød/Turkis, Isvaffel Turkis/Lyserød, Jordbær i Grøn, Jordbær i Hindbærrød