🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Rubble & Crew Figurpakke Med 2 Stk. Figur – Flere Varianter!

Vælg i mellem de søde figure: Rubble og Wheeler

Priser fra kr.159,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Husk at markere feltet for gaveindpakning før du trykker "Tilføj til kurv".
Tilbud!

Rubble & Crew Figurpakke Med 2 Stk. Figur

Vælg mellem to forskellige figursæt

Tag på spændende byggeeventyr med Rubble & Crew Figurpakker! Vælg mellem to forskellige sæt: Charger & Wheeler eller Rubble & Mix. Begge sæt indeholder to eksklusive figurer, der har deres Rubble & Crew-arbejdstøj på, præcis som i serien. Pak disse spændende sæt ud og find figurerne klar til at tage på byggeeventyr.

Sjov med Kinetic Sand

Hvert sæt indeholder også en beholder med 85 g af det ikoniske Kinetic Sand, som giver børn mulighed for at skabe og forme. De medfølgende byggelegeredskaber gør det nemt at skære, øse og forme sandet i forskellige størrelser og former. Det selvklæbende sand gør oprydningen nem – du skal blot samle noget sand op og duppe det på resten, så klæber det sammen.

Uendelige bygge-eventyr

DisseRubble & Crew Figurpakker giver timevis af sjov og kreativ leg, hvor børn kan genskabe deres yndlingsscener fra serien eller opfinde nye eventyr. Begge sæt er perfekte til fans af byggelegetøj og sanselegetøj, der elsker den tilfredsstillende fornemmelse af Kinetic Sand. Når legen er slut, er oprydningen let og hurtig.

Perfekt gave til små byggere

Rubble & Crew figursæt er fremragende gaver til børn fra 3 år og opefter. Genskab Rubble & Crew-action og -spænding derhjemme med enten Charger & Wheeler-sættet eller Rubble & Mix-sættet.

Se mere med dine helte HER

Variant

1 Stk. Af Hver(Begge Sæt), Charger & Wheeler, Rubble & Mix