🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Hot Wheels Basic Studebaker Modeller – Flere Varianter!

Se pris når du vælger modellen

kr.39,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Husk at markere feltet for gaveindpakning før du trykker "Tilføj til kurv".

Hot Wheels Basic Studebaker Modeller

Er du klar til at opleve en klassisk samling af Hot Wheels Basic Studebaker Modeller? Disse ikoniske biler er en del af Hot Wheels’ Basic-serie, der tilbyder både kvalitet og detaljer for bilentusiaster i alle aldre. Hver bil er en tro kopi af den virkelige Studebaker-model, og bringer historien om en af USA’s mest berømte bilproducenter til live.

Studebaker Champ

En af de mest populære modeller i serien er Studebaker Champ fra 1963. Denne robuste pick-up truck blev designet til både arbejde og fritid og er kendt for sin unikke stil og holdbarhed. Hot Wheels-udgaven af Champ kommer i flere varianter, hver med sine egne farver og detaljer, som gør den til et perfekt valg for både samlere og børn.

Studebakers Rige Historie

Studebaker er et amerikansk ikon, der oprindeligt startede som en producent af hestevogne i 1852. Det var først i 1902, at Studebaker begyndte at producere biler, og de blev hurtigt kendt for deres innovation og kvalitet. I løbet af årene skabte de nogle af de mest elegante og stilfulde biler på markedet, indtil virksomheden lukkede i 1967. Studebakers biler har dog forblevet populære blandt bilentusiaster og samlere, og deres design har sat standarder for bilindustrien.

Flere Varianter til Samlingen

Ud over Champ-modellen inkluderer Hot Wheels Basic Studebaker Modeller også andre ikoniske biler, som bringer historien til live. Saml de forskellige varianter, fra klassiske farver til sjældne samlerudgaver.

Perfekt til Samlere og Leg

Disse Hot Wheels Basic Studebaker Modeller er perfekte til både samlere og børn. De er lavet af holdbare materialer og designet med omhu for at sikre sjov og lang levetid i enhver bilsamling.

Funktioner
  • Flere varianter af Studebaker-modeller
  • Ikoniske designs inspireret af Studebakers klassiske biler
  • Perfekte til både samlere og børn fra 3 år og opefter

Se flere bil mærker HER

Studebaker Modeller

'63 Studebaker Champ (Model 9/10) (Modelnr HTC35)