🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Panini FIFA 365 Adrenalyn XL 2025 – Booster Pack

BEMÆRK KORTNE SÆLGES ASSORTERET! OG DE SPILLERE DER ER AFBILLEDET ER IKKE NØDVENDIGVIS DEM MAN FÅR!!

Priser fra kr.15,00

🏁HURTIG LEVERING - 1-2 hverdage med GLS

🚚FRI FRAGT - Fra 499 kr. til GLS Pakkeshop

👍NEM BETALING - Kort, MobilePay & ViaBill

🎁GAVEINDPAKNING - Kan tilvælges i kurven

Husk at markere feltet for gaveindpakning før du trykker "Tilføj til kurv".
Tilbud!

Panini FIFA 365 Adrenalyn XL 2025 – Booster Pack

Panini FIFA 365 Adrenalyn XL 2025-kortene vender stærkt tilbage i dette års-udgave, og de er klar til at imponere fodboldfans verden over. Denne nordiske udgave af samlingen præsenterer de største stjerner fra de bedste ligaer i verden. Med 22 hold fra 13 forskellige lande, kan du glæde dig til at samle dine yndlingsspillere og bygge dit eget drømmehold.

Indhold af Booster Pack

Hver booster pack indeholder 6 kort, som er tilfældigt udvalgt fra samlingen. Selvom designet på booster-pakkerne kan variere, er indholdet det samme. Kortene inkluderer spillere fra nogle af verdens største fodboldklubber, og du har chancen for at finde kort med dine favoritter fra ligaer som Premier League, La Liga og Serie A.

Nordic Edition

Denne særlige nordiske udgave er perfekt til både samlere og dem, der elsker at spille med deres kort. Samlingen tilbyder en bred variation af spillere fra forskellige lande og ligaer, hvilket gør det endnu mere spændende at samle og bytte kort med venner.

Samlekort i topkvalitet

Med Panini FIFA 365 Adrenalyn XL 2025 får du ikke kun muligheden for at samle kort, men også for at spille sjove og spændende spil med dem. Hvem kan bygge det stærkeste hold og vinde kampen?

Alder: fra 6 år

Se flere samlekort HER

Panini FIFA 365 Adrenalyn XL

1 Pakke Kort, 3 Pakke Kort, 10 Pakke Kort