Kinetic sand | 100% Kinetic sand og sjov!

🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁 Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Kinetic sand – super måde at være kreativ på

Kinetic sand – super måde at være kreativ på

Kinetic sand er de seneste år blevet meget populært. Sandet kommer i mange forskellige farver og endda med glitter. Dette kan gøre det ekstra sjovt for dit barn at lege med – sandet virker jo helt magisk. Hos Legebiksen kan du få billigt Kinetic Sand i forskellige farver. Vi har også alverdens sandforme, som kan bruges til sandet. Tag derfor et kig i vores tilbud og find noget sand, dit barn vil elske. 

Kinetic sand er en rigtig sjov måde for børn at være kreative på. Sandet virker vådt og klistret uden at være det. Derfor er sandet også nemt at forme, som man gør med almindeligt sand. Dette sand tørrer ikke ud, så dit barn kan lege med sandet i årevis, uden det bliver tørt og træls. 

Hos Legebiksen har vi mange forskellige varianter af sandet og sandforme. Der er derfor mange muligheder for, at dit barn kan bruge mange sjove timer på det. Det er en sansestimulerende form for leg, som børn elsker. Sandet holder formen og føles levende i hænderne. 

Kinetic sand – en renlig måde at lege på

Kinetic sand er en måde, hvorpå dit barn kan lege med sand uden at skulle opholde sig udenfor. Dit barn kan derfor lege med sand hele året rundt, uden at skulle bekymre sig om vejret og temperaturen udenfor. 

Samtidig bliver dit barn ikke beskidt af at lege med sandet. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at barnets hænder eller tøj bliver farvet af sandet – heller ikke det farvede sand. Der kan heller ikke gro noget i kinetisk sand. Det er derfor også mere hygiejnisk at lege med end almindeligt sand. 

Du skal ikke bekymre dig om giftige kemiske stoffer i sandet i tilfælde af, at dit barn får spist noget af det. Sandet indeholder 98% strandsand, mens de sidste 2% ikke er giftigt eller farligt for børn. Det er samtidig allergivenligt, så du heller ikke skal bekymre dig om det. 

Hos Legebiksen.dk har vi meget forskelligt legetøj. Derfor har vi også legetøj til de fleste. Vi har legetøj til både indendørs og udendørs leg. Vi har også brætspil, retro spil og anti-stress legetøj. Vil du høre mere, så kontakt os endelig på tlf.: 51 91 97 97 eller på mail: info@legebiksen.dk

  • Kinetic Sand 2,5 kg
    Kinetic Sand

    Kinetic Sand 2,5 kg

    kr.249,00 Tilføj til kurv
  • Kinetic Sand Box Sæt Blå