Nr.1 Paw Patrol legetøj, Chase, Marshall, Rocky, Zuma

🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

🚚Fri fragt fra 499 Kr. 🏁 Hurtig levering 1-2 hverdage med GLS

Søg
Close this search box.

Paw Patrol legetøj – der giver energi til dit barns fantasi

Paw Patrol legetøj – der giver energi til dit barns fantasi

Paw Patrol vundet stor popularitet hos rigtig mange børn. Serien handler om en gruppe hunde, der hver især har en bestemt færdighed, som de bruger til at løse problemer. I samarbejde bruger de deres færdigheder til at hjælpe mennesker i nød. Grundet seriens popularitet er Paw Patrol legetøj også blevet populært. Du kan finde legetøjet hos Legebiksen. Du kan eventuelt kigge i vores tilbud, hvis du vil være heldig at finde noget endnu billigere legetøj. 

Populariteten Paw Patrol og Paw Patrol legetøj kommer nok af, at børn elsker de farverige hunde og synes, de er sjove. De synes, det er spændende, at hundene skal arbejde sammen for at klare problemerne. Legetøjet giver børn muligheden for at lege med Paw Patrol hundene og udforske deres fantasi. De kan genskabe scener fra serien med deres legetøj og opfinde deres egne historier.

Paw Patrol legetøj med alles yndlingsfigurer

Paw Patrol legetøj findes med alle hundene, så man kan få lige præcis den hund, man bedst kan lide – eller dem alle sammen. Paw Patrol består af otte hunde, som har hver deres specielle færdighed, som til sammen gør dem i stand til at hjælpe mennesker i nød. Gruppen består af Chase, Rocky, Marshall, Rubble, Skye, Everest, Zuma og Tracker.

Chase er en politihund, der er god til at holde øje med trafikken. Rocky er en genbrugshund, som er god til at fikse ødelagte ting med genbrugsmaterialer. Marshall er en brandhund, som kan yde førstehjælp og slukke brande. Rubble er en bygningshund, som er god til at renovere både bygninger og ting med sit værktøj. Skye er en flyvehund, som er god til at holde øje med og forebygge ulykker fra luften.

Everest er en snehund, som er god til at hjælpe, når det sner eller er glat. Zuma er en vandhund, som er god til at hjælpe ved ulykker i og ved vand. Tracker er en junglehund, der er specielt god til at lytte efter og finde folk i naturen. Alle hundene fås som Paw Patrol legetøj hos Legebiksen.

Hos Legebiksen.dk har vi meget forskelligt legetøj. Derfor har vi også legetøj til de fleste. Vi har legetøj til både indendørs og udendørs leg. Vi har også brætspil, retro spil og anti-stress legetøj. Vil du høre mere, så kontakt os endelig på tlf.: 51 91 97 97 eller på mail: info@legebiksen.dk

  • Paw Patrol Boblesæt
    Paw Patrol Legetøj

    Paw Patrol Boblesæt

    Pris kr.199,00 Tilføj til kurv
  • Blå Paw Patrol T-shirt
  • Hvid Paw Patrol T-shirt